Θεραπείες ομορφιάς για λαμπερό πρόσωπο και το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι το βαρύ μακιγιάζ είναι αντιαισθητικό και κουραστικό. Με τα πρώτα μπάνια, το πρόσωπό μας έχει κοκκινήσει ελαφρά κάνοντάς μας να δείχνουμε αθώες και ελκυστικές. Κι εκεί που θέλουμε να απομακρύνουμε το make-up από την καθημερινή μας ρουτίνα, τα μαύρα στίγματα, οι δυσχρωμίες και το ταλαιπωρημένο και θαμπό μας δέρμα μας εμποδίζουν. Το ιατρείο Regen μας προτείνει εύκολες και ήπιες λύσεις για να ανανεώσουμε την όψη του προσώπου μας και να λάμψουμε.

Για τα μαύρα στίγματα

Για τα μαύρα στίγματα η λύση είναι απλή. Αντί να ταλαιπωρούμαστε με clear-up strips κάθε δύο μέρες μπορούμε να κάνουμε ένα ήπιο peeling στο ιατρείο του πλαστικού, το οποίο θα απομακρύνει ρύπους και σμήγμα από το δέρμα μας ενώ οι αντισηπτικές ιδιότητες των συστατικών τους θα εξαφανίσουν τα βακτήρια που δημιουργούν ενοχλητικά σπυράκια. Το δέρμα μας θα είναι καθαρό και φωτεινό σε διάστημα μόλις 30 λεπτών.

Για τις δυσχρωμίες

Για τις δυσχρωμίες η ιδανική λύση είναι το fraxel laser το οποίο όμως δεν ενδείκνυται για την εποχή λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας. Το the next best thing αποτελεί η λευκαντική μεσοθεραπεία, η οποία γίνεται ενέσιμα με τοπική αναισθητική κρέμα για να μη νιώσουμε ενόχληση και είναι η τέλεια λύση για την απομάκρυνση των πανάδων και του μελάσματος. Μετά την θεραπεία αλλά και στην διάρκεια του καλοκαιριού δεν ξεχνάμε να φοράμε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, για να αποφύγουμε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και την δημιουργία νέων δυσχρωμιών.

Για το θαμπό, ταλαιπωρημένο δέρμα

Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και coctail βιταμινών και ιχνοστοιχείων ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, σε αντίθεση με τις κρέμες που δρουν μόνο στην επιφάνεια του δέρματος. Με την μέθοδο μάλιστα που πραγματοποιείται η μεσοθεραπεία, δηλαδή ενέσιμα με στόχευση στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος, διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα λείο και ελαστικό.

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το make-up στο τσαντάκι των καλλυντικών και να αφήσετε το δέρμα σας να αναπνεύσει μετά από έναν κουραστικό χειμώνα. Τι περιμένετε για να νιώσετε ελεύθερες?


Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο για τις θεραπείες ομορφιάς που μας πρότεινε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Regen www.regen.gr

FacebookTwitterTumblrPinterest