Το ασπρόμαυρο εκτός του ότι αγαπημένος μου συνδυασμός και μια κλασική επιλογή, αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά trends. Όλες οι γυναίκες μπορούν να το φορέσουν, ανεξαρτήτως του προσωπικού στυλ, επιτυγχάνοντας ένα πολύ μοδάτο και δυναμικό αποτέλεσμα.

Για φέτος το καλοκαίρι επέλεξα ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα από την συλλογή MANOLO, με floralμοτίβο. Είναι απλό ως γραμμή και ταυτόχρονα ιδιαίτερο και μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί έως το βράδυ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το συνδύασα με μια απλή γόβα, χωρίς πολλά αξεσουάρ, γιατί το έντονο μοτίβο του δε χρειάζεται κάτι παραπάνω!

Ο διαχρονικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου μπορεί να γίνεται κομμάτι κλειδί στις εμφανίσεις σας όλες τις εποχές. Αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή όταν επιθυμείτε ένα chic αποτέλεσμα. Άλλωστε είναι ο βασιλιάς του στυλ και η διαχρονικότητα του είναι αυτή που θα το κάνει για πάντα αγαπημένο στη ντουλάπα μας.

more-trends-floral-dress-bmore-trends-floral-dress-cmore-trends-floral-dress-dmore-trends-floral-dress-emore-trends-floral-dress-fmore-trends-floral-dress-g

Dress: Manolo / Shoes: Moschino

photo shoot by Antonis Hatzinikolaou

FacebookTwitterTumblrPinterest